Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan İlçe Danışma Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak, “Sizler bizleri sevdiniz, güvendiniz, bizler de gece demeden, gündüz demeden insanların hayırlısı hizmetkarıdır anlayışıyla, insanı yaşat ki devlet yaşasın kaygısıyla sizlere layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Kayseri modeli belediyeciliğin takdir gördüğüne dikkat çeken Başkan Büyükkılıç, “Gerek ilçe belediyelerimiz, gerekse büyükşehrimiz el ele vermek suretiyle insanlara hizmet etmeyi, şehrimizi daha güzel noktalara taşımayı, hizmetlerimizle insanlarımızın beklentilerini buluşturmayı çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, vatandaşların ramazan ayını da tebrik ederek, “Temennimiz Kadir Gecesi’ne ve bayramlarına da eriştirmesi diyerek ramazanınızı tebrik ediyorum. Huzur içerisinde, hep beraber Ramazanımızı tamamlamayı Mevla’m lütfetsin diye dua ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar da toplantının moral ve motivasyon için öneminde işaret ederek, şunları söyledi:

“Sizin bu coşkunuz, heyecanınız bizler için de çok önemli bir motivasyon kaynağı oluyor. Ülkemizin bekası için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmalar sürdürülüyor. Sizlerin sevgisi, güveni, duasıyla bu terör belasından ülkemizi kurtaracağız.”

Hibya Haber Ajansı