Genç, güçlü, dinamik ekibi, vizyoner yapısı, enerjik ruhu ve fark yaratan projeleri ile dillerden düşmeyen İsgid, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde alkışları topladı. Genel Başkan Fatih Aşcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri İstanbul’dan Samsun’a yola çıkarak Samsunlu Kadınlara karanfil dağıttı.

Gerçekleştirdikleri her organizasyonda kadının değerini ve gücünü ön planda tutan İsgid, Samsun Cumhuriyet Meydanında ve Mecidiye Caddesinde karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlarken, yönetim kurulu üyelerinin samimi sohbetleri gözlerden kaçmadı.

Samsunlu Kadınlar, kendilerini hatırlayarak İstanbul’dan Samsun’a gelen İsgid Genel Başkanı Fatih Aşcı’ya, Genel Başkan Vekili Harun Şener’e, Genel Sekreteri Cennet Taşdelen’e, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecenur Altaş, Eren Keskin, Savaş Şahin, Serkan Ayyıldız ve Selim Güneş’e ve İsgid’in tüm üyelerine teşekkürlerini iletti.

İsgid Genel Başkanı Fatih Aşcı açıklamasında,’’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları için Yönetim Kurulu Üyelerimizle bir farkındalık yaratalım dedik. Bunun için aldığımız karar gereği memleketimiz, Kurtuluş meşalesinin yakıldığı, Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizin kurtuluşu için ilk adımı attığı Samsunumuzda kadınlarımıza 1000 adet karanfil dağıtımı yaparak günlerini kutladık. Onların güzel dileklerini almak bizleri onure etti. Ayrıca erkeklerin de dağıttığımız karanfillerden alarak eşlerine götürüp, günlerini kutlayacaklarını söylemeleri bizleri oldukça memnun etti. Bizler İsgid Yönetimi olarak farkındalık oluşturan bir STK’yız. Ve bundan sonra da bu misyonumuzu devam ettireceğiz, diyerek sözlerini tamamladı.

Gerçekleştirdikleri organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren İsgid’in bir sonraki projesi merakla beklenmeye başladı.

Hibya Haber Ajansı