Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ramazan ayının ilk iftarını Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahipleri için düzenlenen iftar programına katıldı.

Başkan Aktaş, iftar programında açıklamalarda bulunarak, “Belediye başkanları olarak bilgimiz, birikimimiz ve tecrübemiz var. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi elbirliğiyle çok güzel işler yaptı ve yeni dönemde de yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir belediyesin doğalgaz çalışmalarına da değinen Başkan Aktaş, “Göreve geldiğimiz günden beri Vakıf Mahallesi’nden doğalgaz, park, spor tesisi, fyol genişletilmesi gibi talepler alıyorduk. Büyük gayretler neticesinde Bursa’ya mahsus imarsız bölgelerde doğalgaz kullanımıyla alakalı bir yasa çıkartıldı. Çok şükür doğalgaz mahallemize geldi. Diğer mahallelerimizde de bu işi seri bir şekilde hallediyoruz. Doğalgazla alakalı asfalt sıkıntısı olan sokaklar komple bitirilecek. Çok güzel bir park ve spor tesisi kazandırdık. Vakıf’ın sahasını kısa zamanda bitiriyoruz. Okulla alakalı eksiklikleri biliyoruz” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı