Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayı toplantısında İncesu ilçesinde yapımı süren Kayseri Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi’nin inşaatı ve çevre düzenleme çalışmalarının bedelsiz yapılması talebini görüşerek karara bağladı.

Meclis üyeleri, İncesu İlçesi, Saraycık Mahallesi’nde yapımı devam Kayseri Yeşilay Rehabilitasyon Merkezinin inşaatı ve çevre düzenleme çalışmalarının bedelsiz olarak yaptırılması için Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Türk Yeşilay Cemiyeti arasında ek protokol imzalamak üzere yetki verilmesi talebini görüştü.

Görüşmelerin ardından meclis üyeleri, talebi oy birliği ile kabul etti.

Uyuşturucu ile mücadelede eğitim ve tedavi noktasında her türlü desteği verdiklerini kaydeden Başkan Büyükkılıç, “Boğaz köprü bölgemizde, Saraycık Mahallesi, İncesu sınırları içerisinde Yeşilay’ımız, hayırseverler ve kamu iş birliği halinde bir rehabilitasyon merkezi inşaatı yapılıyor. Keşke hiç uyuşturucuya hiç müptela olunmasa, böyle bir hizmetin gündeme gelmesi de söz konusu olmasa ama maalesef tuzakların kurulmaya çalışıldığı, gençlerimizin bulaştırılmaya çalıştığı bir süreçte, hem eğitici hem de tedavi edici yaklaşımla yapılan çalışmaya bizler de Valimizin katkılarıyla her türlü desteğimizi veriyoruz” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı