Keyifli sohbetlerin yaşandığı, en lezzetli yemeklerin yendiği ve en güzel sunumların yapıldığı ramazan ve bayram sofralarına özel 12 kişilik yemek takımları koleksiyononline.com ve Koleksiyon mağazalarında geçerli yüzde 15’e varan indirimle sunuluyor.

Zamansız ve zarif dokunuşuyla yaşam alanlarına değer katan tasarımlara imza atan Koleksiyon, ramazan ve bayram sofralarını değerli kılacak anlar için 12 kişilik yemek takımlarını çok özel fırsatlarla sunuyor. Tüm tasarımları Faruk Malhan imzası taşıyan sofra ürünlerinde;  Mislina, Sufi ve Eser-i İstanbul yemek setleri bulunuyor. Koleksiyon, ramazan’a ve bayrama özel  15 Nisan’a kadar Koleksiyon online web sitesi ve mağazalarında geçerli yüzde 15’e varan indirim fırsatı  ile en özel anları sevdikleriyle paylaşmak isteyenleri bekliyor.

12 kişilik yemek takımları sofralarda göz dolduracak

Sufi serisi yemek takımları, iftar ve bayram sofralarına kusursuz bir stil vaat ediyor. 13. yüzyıla kadar etkinliğini Anadolu topraklarında sürdüren Sufizmin yalın, özgün, mütevazı izlerini taşıyan yemek takımlarıyla Koleksiyon, ramazan ve bayram sofralarında birlikte geçirilen zamanı, eşsiz kılmaya hazırlanıyor. Zarif renkler, hafiflik ve narin bileşenlerle değerli bir malzeme olan Bone China’dan üretilen Sufi serisi, yemek takımları, kupalar, kahve fincanları, demlik ve şekerliklerden oluşuyor.

Adını aldığı Mislina (7 Uyurlar)’a ithafen 7 kenardan oluşan Mislina yemek takımı, Bone China‘dan üretilerek hafifliği ile öne çıkıyor. İçinde tatlı tabağı, çukur tabak, çorba kasesi, farklı boyutlara sahip kahvaltı tabaklarını bulunduran Mislina Yemek Seti, şık görüntüsüyle her türlü masa örtüsüne uyum sağlıyor.

19. yüzyılda Beykoz’da üretilen ve batının porselen kalitesini yerel bir estetikle buluşturan bugün saray müzelerinde saklanan Eser-i İstanbul damgalı ilk Osmanlı porselenlerinin Faruk Malhan imzasıyla yeniden yorumlandığı "Eser-i İstanbul” serisi sofralara tarz katıyor. Anadolu sofra kültüründen ilham alan "Eser-i İstanbul”, İstanbul’a saraydan miras kalan özenli Bone China geleneğiyle birleşerek fark yaratıyor.

Hibya Haber Ajansı