Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gençler kıraathanesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, öncelikle imar konusunun halledilmesi gerektiğini anlattı. Aktaş, doğalgaz konusunu hallettiklerini, bundan sonra mahallenin eksikliklerini hızlı bir şekilde gidereceklerini dile getirdi.

Başkan Alinur Aktaş, daha sonra Yıldırım Belediyesi Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi’ne geçerek ders çalışan gençleri ziyaret etti.

Kütüphaneye gelip geç saatlere kadar çalışan gençleri emekleri için tebrik eden Başkan Alinur Aktaş, “İnanmak, başarmanın yarısıdır. Başarma arzusuyla buradasınız. Üniversite diploması tek başına bir şey ifade etmiyor. Kendinizi muhakkak yetiştirin. İnsan ilişkilerine önem verin. Kendinizi devlet kurumunda çalışmak için şartlamayın. Bizler çok güçlü ve genç bir ülkeyiz. Kendinize, ailenize, şehrinize ve ülkenize güvenin. Sahur programında gençlerle buluşmaktan büyük keyif aldık. Hayatınıza renk katabildiysek ne mutlu. 31 Mart’ta desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı