İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, sosyal destekleri daha da büyüteceklerini belirterek, “100 bin yeni evli çifte 30 bin lira destek sağlayacağız. Gençlerin evlenmesine katkı sunacağız. 45 bin haneye Yenidoğan Destek Paketi sunacağız. Test asgari ücretle geçinen hanelere, bir kişiye yıllık 10 bin lira ulaşım desteği vereceğiz. Tek asgari ücretle geçinen hanelere, yıllık 10 bin lira pazar alışverişi desteği vereceğiz.” diye konuştu.

“Bu millet yüzüne haykıracak ama merak etme”

“31 Mart'ta, öyle bir hakikatle bu usulsüzlükleri, bu haksız, hukuksuz ortamı, bakanın bile görevini unutup, seçimle uğraştığı ortamla ilgili öyle bir hakikatle karşılaşacaksınız ki; ezdiğin, sefalete sürüklediğin, derdiyle dertlenmediğin, yanında durmadığın bu millet, haykıracak.” diyen İmamoğlu, şunları söyledi:

“Bunlar 2019’da da aynı işleri yaptılar. Bunlar, 2019’da da uydurma iftiralarla bizi bastıracaklarını zannettiler. Seçimi bile çaldılar, seçimi elimizden aldılar. Hatırlayın, sizin iradenizi elinizden aldılar. Ne dediler? Sandıkta 700 terörist varmış. Bine yakın da İBB'de vardı.”

İmamoğlu, her kökten, her hayat tarzından, her siyasi görüşten 16 milyon İstanbullu olduklarını ifade ederek, “Biz büyük ve güçlü İstanbul İttifakıyız. İstanbul İttifakı; gençlerin, kadınların ve emeklilerin ittifakıdır. İstanbul İttifakı, namusuyla çalışan büyük çoğunluğun ittifakı. İstanbul İttifakı, haktan ve adaletten yana olanların ittifakıdır. 2019’da İstanbul'un talan edilmesine ‘dur’ diyen bu ittifak, 31 Mart'ta yine tarih yazacak.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı