Türkiye pazarına girmek isteyen global markaların pazar entegrasyonu süreçlerini yürüten The Steve Group, geliştirdiği yapay zeka modülleriyle hem RWA hem de yapay zeka projesi olan Work X ile iş birliği gerçekleştirdiğini duyurdu. İş birliği kapsamında Work X’in; iş geliştirme, topluluk yönetimi, PR ve influencer marketing aktiviteleri, teknik destek, marka yönetimi gibi süreçleri The Steve Group tarafından gerçekleştirilecek.

The Steve Group ve Work X, geliştirdiği stratejik iş birliğiyle kripto yatırımcılarına yeni bir deneyim sunmayı ve iş dünyasına daha güvenilir bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor. Yeni nesil bir iş arama platformu olan Work X; iş arayanlarla iş verenler arasında bağlantı kurmanın yanında, blockchain’in sağladığı şeffaflık ve güvenilirlikle iş dünyasına yeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Yapay zeka ve Web3 odaklı bir platform olan Work X’in 5.5 binden fazla zincir üstü $WORK yatırımcısı bulunuyor. Yapay Zeka Asistanı ve Genesis NFT Staking özelliklerinin başlatıldığı Work X platformunda, şu ana dek 50’den fazla kurumsal iş birliği ve 160 bin dolarlık kurumsal geri alım gerçekleştirildi. Öte yandan Work X, bir Kurumsal Yapay Zeka Birliği kurarak gelecek planları için önemli adımlar attı. Dünyanın önde gelen kurumsal şirketlerinden Deloitte, Unilever ve PwC gibi şirketler tarafından desteklenen Work X; Gate.io, KuCoin ve MEXC gibi büyük borsalarda işlem görüyor. Work X ve The Steve Group arasında kurulan stratejik iş birliğiyle, kripto yatırımcılarına daha güvenilir ve karlı yatırım fırsatları sunmak hedefleniyor.

Hibya Haber Ajansı