Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ziyaretleri kapsamında yaptığı açıklamalarda, “Başkan ve aday olarak sahanın her yerindeyiz” dedi.

Kayseri’nin belediyecilik adına herkes tarafından takdir topladığını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kayseri’miz büyükşehirlerin konforunu yaşatan ve sıkıntılarını yaşatmayan belediyecilik ile anılıyor. Başkan ve aday olarak sahanın her yerindeyiz. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, hepsini bağrımıza basmak suretiyle onlara hizmet etmeyi önemsiyor ve bu yönde gayret gösteriyoruz. Çünkü bizim kültürümüzde insanların hayırlısı onlara hizmeti edendir diyen bir anlayış. Bize bu anlayışı adeta dua olarak, temenni olarak, en güzel şekliyle ona layık olmaya gayret göstererek, çalışıyoruz.”

 

Başkan Büyükkılıç, sivil toplum kuruluşları ile dayanışma içerisinde çalıştıklarını da belirterek, “Şehrimiz rutin belediyeciliğin yanında sivil toplum teşkilatlarıyla yapmış olduğu çalışmalarla destek verme yolunda gayret gösteriyor. Belediyelerimiz bu yönde de tüm sivil toplum teşkilatlarına imkân veriyor, fırsat veriyor. Onlarla birlikte aynı şekilde ay yıldızlı Türk bayrağımıza, vatanımıza, milletimize, devletimize, dinimize bağlı bir şekilde yol yürümeye çalışıyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı