Alınan Bilgiye Göre Kaza Haliliye ilçesine bağlı Terzi Mahallesi D400 karayolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Selahattin B. (26) sevk ve idaresindeki 47 ACP 788 plakalı mısır yüklü tır, Viranşehir istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu devrildi. Aynı istikamete seyir halinde olan Hasan Y. (22) idaresindeki 31 NA 112 plakalı otomobil ile İsa B. (56) isimli şahsın kullandığı 33 ABJ 978 plakalı otomobiller devrilen mısır yüklü tıra çarpması sonucu zincirleme kaza meydana geldi.

 

5 KİŞİ YARALANDI

 Meydana gelen zincirlemeli kazada 47 ACP 788 plakalı araç sürücüsü Selahattin B. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Ömer B. (23), 31 NA 100 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Sevgi Y. (35), Zeynep Y. (19 ve Sadık Y. (6) isimli şahıslar yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ve ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan bazı yolcuları itfaiye ekipleri kurtardı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

 

Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardında trafik yeniden normale dönerken jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

urfanatik