Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip Lig’in 23.Haftasın’da deplasmanda Akhisarpor’u 2-1 yenerek 3 puanı hanesine yazarak şampiyonluğa 1 adım daha yaklaştı.  En yakın rakibine 9 puan fark ile liderliğini sürdüren Kırmızı- Siyahlı ekip Hafta sonu Belediye Kütahyaspor’u yenerek Şampiyonluğa 1 adım daha yaklaşmak istiyor.
Karşılaşmayı değerlendiren Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “İnşallah güzel günler göreceğiz, güzel şeyler düşünüyoruz. Hak ettiğimiz şampiyonluğu yakalayacağız. Bunun peşinden koşuyoruz. İnşallah hafta sonu güzel oynayıp kazanıp en yakın sürede Şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz diyerek şu ifadelere yer verdi;  
“Sezon başlarken hayal ettiğimiz şeylere yaklaşmaya başladık. Ligin boyu kısaldı. Hafta sonu deplasmanda oynadığımız, Akhisar maçını kazandık. Daha güvenli hale geldik. Hafta sonu oynayacağımız maç… Her maç kendi içinde önemli hafta sonu Kütahyaspor ile oynayacağımız maçta önemli… Biz taraftarımızı maça bekliyoruz. İnşallah güzel günler göreceğiz, güzel şeyler düşünüyoruz. Hak ettiğimiz şampiyonluğu yakalayacağız. Bunun peşinden koşuyoruz. İnşallah hafta sonu güzel oynayıp kazanıp en yakın sürede Şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Daha önce bunları konuşurken, biraz tereddütlerimiz vardı. Oyuna odaklanıyorduk, oyun içine odaklanıyorduk. Ama bugün itibariyle ligin boyu kısaldıkça hayal ettiğimiz şeyleri cümleye dönüştürmeye başladık. İnşallah hafta sonu taraftarımızın desteğiyle kazanıp Şampiyonluğa 1 adım daha yaklaşmak istiyoruz.” Dedi. 

Karaköprü Belediyespor 17 Mart Pazar Günü saat 14.00’da Faruk Çelik Stadında Belediye Kütahyaspor’u konuk edecek.