Bizim Toptan, ramazan ayında düzenleyeceği kampanyalar, ucuz fiyatları ve hediye fırsatlarıyla müşterilerinin yanında yer alacak.

Türkiye’nin en büyük organize toptan marketi Bizim Toptan, ramazanı düzenleyeceği kampanyalar, ucuz fiyatlar ve hediye fırsatlarıyla karşılayarak ramazan ayının bereketini müşterileriyle buluşturuyor. “Ramazan’a Hoş Geldik” temasıyla gerçekleştirilecek kampanya kapsamında 9 Nisan’a kadar 1.000 TL’lik alışveriş yapan yeni bireysel müşterilere 2 litre ayçiçek yağı hediye edilecek. Bizim Toptan, Ramazan ayı boyunca tüm müşteri gruplarına yönelik farklı kampanyalarla bu kıymetli ayın bereketini müşterilerle paylaşacak.

Baklagillerden süt ürünlerine, çaydan şekere, undan salçaya öz markalı ürünlerinin yanı sıra Bizim Toptan, ulusal markalı birçok üründe de fiyatları en uygun seviyede tutarak iftar ve sahur sofralarının hem lezzetine hem de uygun bütçeyle hazırlanmasına katkı sağlayacak.

Ramazan ayı süresince sürdürülebilirlik hedefleri çerçevesinde israfın engellenmesine destek olmak amacıyla Bizim Toptan’ın Youtube kanalında “Sıfır Atık Mutfak” konseptiyle Bizim Toptan şeflerinden iftar ve sahurlar için yemek tarifleri yayınlanacak. Videolarda sürdürülebilir bir mutfak için püf noktaları paylaşılırken, artan yemeği değerlendirme yöntemleri, gıdaların ömrünü uzatmak için en iyi saklama koşulları gibi konularda önemli ipuçları verilecek. Öz markalı ürünleriyle ekonomik ve leziz yemekler vadeden Bizim Toptan, aynı zamanda ramazan sofralarında artan yemekleri değerlendirmenin yollarını anlatacak.

Hüseyin Balcı: ’Ramazana Hoş Geldik’ diyerek ucuz fiyatlarımız ve kampanyalarımızla Ramazan sofralarına bereket getiriyoruz.

Bizim Toptan’ın ramazan ayı kampanyaları ile ilgili açıklama yapan Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı şunları söyledi: “ ‘Ramazan ayını Ramazan’a Hoş Geldik’ kampanyamız, uygun fiyatlarımız ve özel hediyelerimizle en güzel şekilde karşılıyoruz. Özellikle Ülker Bizim Topraklardan, Ömür, Aytaç Kahvaltılık ürünleri, Besler, Obaçay gibi tüm Türkiye’de tüketilen, nitelik ve lezzetleriyle öne çıkan öz markalı ürünlerimiz ve ucuz fiyatlarımızla müşterilerimizin sofralarındaki bereketi artırmak istiyoruz. Yıl boyunca uygun fiyat ve ürün çeşitliliğimizle daima müşterilerimizin yanında olarak enflasyonla mücadeleye katkı sağlarken; bu aya özel hayata geçirdiğimiz kampanyalarla ramazan ayının bereketini, paylaşma ve dayanışma ruhunu müşterilerimizle birlikte yaşamayı temenni ediyoruz.”

Bizim Toptan Satış Mağazaları hakkında: 

2001 yılında kurulan Bizim Toptan Satış Mağazaları, 71 ilde 181 mağazasıyla Cash & Carry (Organize Toptan Ticaret) sektöründe mağaza sayısı bakımından en büyük ve erişilebilirlik açısından en yaygın firmadır. Bizim Toptan, müşterilerine tüketici nezdinde bilinirliği yüksek çok-uluslu ve uluslararası markaların yanı sıra kendi özel markalarının da dahil olduğu yaklaşık 8 bin ürünün satışını gerçekleştirmektedir. Dijital yatırımlarıyla altyapısını sürekli geliştiren ve müşterilerine kişiselleştirilmiş hizmetler sunan Bizim Toptan, PROSAF operasyonuyla da ev dışı tüketim müşterilerine "yerinde teslim" hizmeti sunmaktadır. Halka açık bir şirket olan Bizim Toptan'ın hisseleri Borsa İstanbul’da BIZIM koduyla işlem görmektedir.

Hibya Haber Ajansı