İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, 14 Mart Tıp Bayramı’nda Eşrefpaşa Hastanesi’ni ziyaret etti.  Hastanenin bahçesinde sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Soyer’e Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yavuz Uçar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Şükran Nurlu ve Özgür Ozan Yılmaz da eşlik etti.

Eşrefpaşa Hastanesi’nin başarısına değinen Başkan Soyer, “Bunu bütün kalbimle söylüyorum. Göreve geldiğim günden bu yana en çok iftihar ettiğimiz mesele Eşrefpaşa Hastanesi oldu. Pandemi ve deprem felaketi Eşrefpaşa Hastanesi için farklı bir duruma dönüştü. Geçen sene bu zamanlar deprem bölgesinde kurduğumuz Sahra Hastanesi’ndeydik. O büyük sıkıntılar içerisinde bile canla başla çalıştınız.” dedi.

Başkan Soyer’e teşekkür

Başkan Soyer’in Eşrefpaşa Hastanesi’ni hiç bir zaman yalnız bırakmadığını ifade eden Başhekim Op. Dr. Yavuz Uçar, “Başkanımız Tunç Soyer, 14 Mart Tıp Bayramı’nda da her zaman olduğu gibi bizleri yalnız bırakmadı. Hiç bir zaman unutmadı bizi. Sağlık çok meşakkatli bir iş. Bizlere verdiği emeklerden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı