Bakan Tunç, Rize programı kapsamında Rize Adalet Sarayını ziyaret ederek yargı mensupları ve personelle bir araya geldi.

Rize'de adalet hizmetlerinin kesintisiz ve daha kaliteli sunumu için yürüttülen çalışmaları değerlendiren Bakan Tunç, "Türkiye Yüzyılı’nı Adaletin Yüzyılı yapmak için gayret gösteren tüm yargı mensuplarımıza ve adalet teşkilatımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra Rize Barosunu ziyaret ederek avukatlarla bir araya gelen Tunç, "Hakim ve savcılarımızla birlikte yargıdaki üçlü sacayağından biri olan, serbest savunmanın temsilcisi avukatlarımızın talepleri üzerine konuştuk. Baro Başkanımıza ve meslektaşlarıma misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ardından Giresun Adalet Sarayının temel atma programına katılan Bakan Tunç, Adalet Sarayının vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Bakan Tunç, üniversiteli gençlerle Rize Gençlik Merkezi'nde buluşarak şunları kaydetti:

"Onların enerjisi bize her zaman çok iyi geliyor. Hayallerini, hedeflerini dinlemek Türkiye Yüzyılı'na olan inancımızı tazeliyor. Bu güzel buluşmayı düzenleyen ve katılan herkese teşekkür ediyorum. Gençlik aşkıyla yola devam."

Hibya Haber Ajansı