Çocuklar, gençler ve ailelerin gözle eğlence mekanları arasında yer alan SEA LIFE, Madame Tussauds ve LEGOLAND® Discovery Centre Ramazan ayında avantajlarıyla öne çıkıyor. Eğlenceye ve keşif dolu maceralara Ramazan ayı boyunca yüzde 20 indirim avantajı ve kombine bilet seçenekleriyle ulaşabilirsiniz.

Merlin Entertainments bünyesinde yer alan eğlence merkezlerinden LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, SEA LIFE İstanbul ve Madame Tussauds İstanbul, Ramazan ayı boyunca kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor.  Ramazan süresince online bilet alımlarında yüzde 20 indirim, kombine bilet alımlarında ise üç merkezi daha avantajlı fiyatlarla ziyaret etme imkanı sunan harika seçenekleriyle, çocuklar, gençler ve aileler unutulmaz bir eğlence deneyimi yaşayacak.

Okyanusun gizemli dünyasını keşfedebiliyorsunuz

SEA LIFE İstanbul su altı dünyası hakkında bilgi sahibi olmayı amaçlayan ziyaretçilerini, okyanus yaşamının gizemli dünyasında eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor. Devasa cam tanklarda sergilenen denizanası, denizatı, rengarenk balıklar ve birçok deniz canlısını yakından gözlemleme fırsatı yaratan merkez, deniz biyolojisi ve deniz ekosistemleri hakkında bilgilere erişim sağlayan sergi panoları ile de büyük ilgi çekiyor.SEA Scan uygulaması ile de bu türler hakkında daha detaylı bilgilere erişmeye olanak sağlıyor.

Madame Tussaudsda dünyaca ünlü isimleri ağırlıyor…

Dünyaca ünlü isimlerin balmumu figürlerini ağırlayan 250 yıllık tarihe sahip Madame Tussauds, İstanbuldaki merkezinde her geçen gün zenginleşen yeni figürleri ile ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Ziyaretçiler tarih, kültür sanat, spor ve eğlence dünyasından önemli isimlerin özenle tasarlanmış figürlerini yakından incelerken, onlarla fotoğraf ve video çekme imkanına sahip oluyor. Mustafa Kemal Atatürk, Mevlana, Barış Manço, Angelina Jolie, Ryan Gossling, Brad Pitt, Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Edis, Murat Boz, ve Ronaldo gibi isimleri bir arada görebileceğiniz merkez, güzel bir gün geçirmek isteyenlere harika deneyim yaşatıyor.

LEGO® tutkunları eğlenceye doyuyor

Çocuklar ve yetişkinler için eğlenceli ve eğitici bir deneyim sunan LEGOLAND® Discovery Centre, İstanbuldaki merkezinde LEGO® tutkunlarını bekliyor. Ziyaretçiler, binlerce LEGO®  parçasıyla yapılmış büyüleyici minyatür şehirleri keşfederken,  yaratıcı LEGO® atölyelerinde el becerilerini geliştiriyor. Hız, beceri ve yaratıcılığı bir araya getirerek katılımcılara heyecan dolu anlar yaşatan merkezde ziyaretçiler, LEGOLAND® Discovery Center'ın benzersiz alanlarıyla eğlencenin tadını çıkartıyor.

 

Detaylı bilgi ve biletler için:

https://www.visitsealife.com/istanbul/

https://www.madametussauds.com/istanbul/

https://www.legolanddiscoverycentre.com/istanbul/en/

Hibya Haber Ajansı