Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar programında konuşarak, Kırşehirliler Vakfı’nın çalışmalarını yakından izlediğini belirtti

Belediye başkanının görevinin sadece asfalt ve kaldırım yapmak olmadığını vurgulayan Başkan Yavaş, “Belediye başkanı, kentinde yaşayanların doğumundan ölümüne kadar her türlü problemiyle ilgilenen insandır. Aynı zamanda kentte yaşayan insanların, toplulukların, hemşeri derneklerinin ve bütün sosyal grupların taleplerine uygun bir şekilde onların da yaşamının sürdürülmesine katkıda bulunmak demektir. Bu nedenle biz de kendilerine destekte bulunmaktan son derece mutluyuz” diye konuştu.

Başkan Yavaş, yeni dönemde Kırşehirliler Evi projesini hayat geçirebileceklerini söyleyerek, “Bugün burada bir iftara dahi 2 binin üzerinde insan katılıyor. Demek ki Ankara'da bahçesinde geniş bir şekilde 5-6 bin kişinin yemek yiyebileceği, düğün yapabileceği aynı zamanda Kırşehir’e ait damak lezzetlerinin, gastronominin, yerel kültürün sergilendiği bir alana ihtiyaç var. İnşallah önümüzdeki dönem bunu da mutlaka planlayacağız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Hibya Haber Ajansı