Eyyübiye sokaklarında coşku devam ederken, Belediye Başkanı Mehmet Kuş da gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak’ın da katıldığı mahalle toplantıları ve ev ziyaretlerinden biri de Hayati Harrani Mahallesi’nde Ahmet Kaymış’ın ev sahipliğinde Meacle Aşiretine mensup ailelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Burada aile büyükleriyle sohbet edip, seçimleri konuşan Başkan Kuş ve Milletvekili Başak, Eyyübiye’ye yapılan yatırımları, yeni dönemde yapılacak projeleri değerlendirerek istişarelerde bulundular.

 

Aynı Mahalle’de Hacı Abdullah Kaya’nın ev sahipliğinde mahalle sakinleriyle de bir toplantıya katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Milletvekili Hikmet Başak, daha sonra meclis üyesi adayları Mustafa Özbay ve Ali Çiftçi’nin açtığı seçim irtibat ofisinde vatandaşlarla buluştu.

 

Sahur vaktine kadar devam eden vatandaşlarla buluşmalarına günün son noktasını Eyyübiye Seçim İrtibat Ofisi’nde koyan Başkan Kuş ve Milletvekili Başak, burada da AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu’nun da katılımıyla Eyyübiyelilerle buluştular.