WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Odessa'ya Rus füze saldırısında en az 14 kişi öldü

Stockholm, 15 Mart (Hibya) - Odessa'ya Rus füze saldırısında en az 14 kişinin ölümü ve 46 kişinin yaralanmasının ardından yas ilan edildi.

Odessa'ya Rus füze saldırısında en az 14 kişi öldü
Paylaş:

Bölge Başkanı Oleg Kiper, Rusya'nın füze saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısının 14'e çıktığını söyledi.

Yerel basında ölenler arasında bölge sakinleri, bir doktor ve bir kurtarma personelinin de olduğu bildirildi. Aralarında Devlet Acil Durum Servisi'nin yedi çalışanının da bulunduğu 46 kişi de yaralandı.

Devlet yayın kuruluşu Suspilne'in haberine göre bölgede yarın için bir günlük yas ilan edildi.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.