Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Tarihi Kent Meydanı Cephe İyileştirmesi ile Ereğli Millet Bahçesi’nin açılış töreninde yaptığı konuşmada “Hiçbir zaman duyarsızlık göstermedim, çünkü insanımızı çok seviyorum milletimi çok seviyorum ülkemi çok seviyorum” dedi.

31 Mart seçimlerinin önemine değinen Bakan Bolat, “Bizim asil milletimiz, Konyalılarımız, Ereğlililerimiz 21 yıldır dünya lideri olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve arkadaşlarına destek verdiler. Allah sizden razı olsun. Cumhurbaşkanımız ve arkadaşları da elhamdülillah sizleri mahcup etmedi. Zaten çalışmasaydılar, hizmet etmeseydiler ilk seçimde gönderilirdi.” diye konuştu.

Bakan Bolat, 21 yılda Türkiye ekonomisinin 5 katına çıkarıldığına ifade ederek, “230 milyar dolarlık milli gelir 1 trilyon 119 milyar dolara çıkarıldı. Bunun etkilerini hayatımızda görüyoruz. 20 yıl önceki hayatımızı bir düşünelim; yaşam standartlarımızı, hayat kalitemizi, tüketim ve refah seviyemizi bir düşünelim. Bugün bambaşka bir Türkiye var. 81 vilayet bizim için kutsaldır. Hepsine hizmet etmek bizim sevdamızdır.” diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise  Ereğli’ye her geldiklerinde heybeleri dolu geldiklerini belirterek, “Geçen geldiğimizde 8 halı sahanın açılışını gerçekleştirmiştik. Çarşamba günü eski adliye binasının bulunduğu yerde gençlerimize, öğrencilerimize hizmet edecek Bilgehanenin temelini attık. Bugün Ereğli’ye kazandırdığımız cephe ağlıklaştırmasının açılışını gerçekleştiriyoruz. Bitmedi, inşallah Salı günü Ereğli Belediye Başkanımız ve protokolün katılımıyla Kamyon Garajı’nın da temelini atmış olacağız." dedi.

Hibya Haber Ajansı