Hakkasan, ramazan ayı boyunca her gün iftar saatlerinde misafirlerini ağırlayacak. Özenle seçilmiş menüde, ustaca hazırlanmış başlangıçlarla birlikte enfes ana yemekler ve tatlılar yer alıyor. Geleneksel lezzetlerin modern yorumuyla zenginleşen menü, ramazan ayının ruhunu ve bereketini sofralara taşıyor.

Medine hurması, tütsülenmiş peynir, bal ve polenle zenginleştirilmiş tuzlu yoğurt ve kuru meyve salatası gibi iftariyelikler ile başlayan bu yolculuk, supreme balık çorbası, Kkasik dim sum ve gizli bahçe salatası gibi başlangıçlarla devam ediyor.

Ana yemekte, en taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanmış özel lezzetler öne çıkıyor. Wok'ta sotelenmiş Karabiberli dana bonfile, kızarmış tavuk, Fransız fasülyesi ve üçlü organik pirinç pilavı ile ramazan sofraları ziyafete dönüşüyor.

Şefin özel seçimiyle sunulan bu lezzetler iftar sofralarını tatlandırdıktan sonra, menüde yer alan "Sultan on a Parade" adını taşıyan özel bir alkolsüz kokteyl ile iftar keyfi tamamlanıyor.

Hakkasan, ramazan ayı boyunca bu muhteşem deneyim için misafirlerini ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyor. Unutulmaz bir lezzet macerasına katılmak için lütfen rezervasyon yaptırmak üzere https://hakkasan.com/istanbul/reservations/ adresini ziyaret edin.

Hibya Haber Ajansı