Gate.TR ile 7 gün 24 saat Türk lirası (TRY) ile CRV alım satımı yapabilirsiniz. Hızlı, güvenli ve kolay şekilde Türk lirası ile Curve DAO Token (CRV) alıp satabilirsiniz. 

CRV’nin detaylı grafiklerini ve anlık verilerini Gate.TR alım satım sayfasından inceleyebilirsiniz.

Curve DAO Token (CRV)  Nedir?

Gate.TR’de listelenen Curve DAO Token, bir otomatik piyasa yapıcı protokolü (AMM) ve merkezi olmayan bir borsa olan "Curve.fi"nin yerel token'ıdır. Curve platformunun temel amacı, kullanıcıların ve merkezi olmayan protokollerin en düşük ücretle, endüstride en düşük slipaj ile stabilcoin'leri değiştirmesine izin vermektir. Protokol, benzer Ethereum token'ları arasında değişim yapmayı kolay ve kullanıcı dostu hale getirir.

CRV, çeşitli likidite havuzlarına varlık ekleyerek ücret kazanmalarına olanak tanıyan merkezi olmayan bir likidite toplayıcıdır. Kullanıcılar CRV token'larını farklı süreler boyunca (en fazla 4 yıl) kilitleyebilir ve bunları yönetişimde oy kullanmak ve ayrıca protokol ücretlerini ödül olarak talep etmek için kullanabilir.

CRV token'larının toplam arzının %62'si topluluğa dağıtılırken, %30'u takım ve yatırımcılara ve %3'ü 2 yıllık blokaj süresi ile çalışanlara ayrılmıştır, geri kalanı ise rezerve edilmiştir.

Siz de Türk lirası ile CRV alım-satımı yapmak isterseniz Gate.TR ile dilediğiniz zaman güvenli, hızlı ve kolay işlem yapabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı