Tealbe Aşireti tarafından düzenlenen Destek Toplantısına Başkan Mehmet Canpolat’ın yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir, teşkilat üyeleri ve Tealbe Aşiret mensupları katıldı.
 
Aşiret mensuplarından tam destek gören Başkan Canpolat, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için AK Partiye verdikleri destek için teşekkür etti.

Başkan Mehmet Canpolat, konuşmasında ise şunları kaydetti:
“Şimdi AK Parti ne demek? Cumhur İttifakı ne demek? Eşittir hizmet demek, bizler hükümet ve yerelde belediyeler olarak hizmetimizle ayakta kaldık. Hizmetlerimizle gönüllerinize dokunduk. Hizmetlerimizle yüreklerinize dokunduk. Hizmetlerimizle dillerinizde dualarınızda yer aldık. Biz hizmet erleri ve adamlarıyız. Allah’a hamd olsun, başta liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Türkiye’de devrim üstüne devrim yapıp çağ atlatan bir liderin Urfa’daki mensuplarıyız.”

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı da, “Mehmet Canpolat’ı ve Zeynel Abidin Beyazgül’ü birinci çıkartabilmek adına herkes kapı kapı dolaşacak. Bu sadece teşkilatın sırtındaki omuzundaki birşey değildir. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir ise, “Ben böyle birlik görünce gurur duydum. Hepiniz adına çok sevindim. Inşallah her zaman bu şekilde bu kalabalıkta hep beraber sizleri görmek bizleri şereflendirir ve onurlandırır. Hepinizi saygıyla selamlıyor, Allah’a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de yaptığı konuşmada, “Tealbe Aşireti hoş gelmiş, gücümüze güç katmış. Bu memleketin sokaklarında olduk. Iyi gününde olduk, kötü gününde olduk, sıkıntısında olduk, düğününde olduk, herşeyinde olduk. Bundan sonrada beraber olmaya devam edeceğiz. Bir olacağız, Allah’ın izniyle diri olacağız, iri olacağız, hep beraber Şanlıurfa olacağız. Hep beraber Türkiye olacağız” ifadelerini kullandı.