Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarından Taner Yıldız ile birlikte Kapalı Çarşı yanı başında bulunan Kazancılar Çarşısı’nı ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

Kazancılar Çarşısı ziyaretinde açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Durmak yok, koşmaya devam diyoruz. Parola o.” dedi.

İnsan ve hizmet odaklı çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Büyükkılıç, “Bizleri seven, seçen, güvenen hemşehrilerimize minnet duyuyor, teşekkür ediyoruz. Onlara layık olmak için hiç kimseyi dışlamadan, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden sadece insan ve hizmet odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarından Taner Yıldız ise açıklamasında, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın, sadece Kayseri’de değil, tüm Türkiye’de belediyeciliğin markası haline geldiğini dile getirdi.

Büyükkılıç, Kazancılar Çarşısı ve çevresindeki esnaf dükkanlarını ziyaret etti ve esnafa hayırlı, bereketli kazançlar dileyerek ramazan aylarını da tebrik etti.

Çarşıda esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar ile samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, esnaf ve vatandaşların görüş ve önerilerini de dinledi.

Hibya Haber Ajansı