Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarından Yıldız ile birlikte Kayseri Eczacı Odası, Kayseri Tabip Odası ve Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği’ni ziyaret etti.

İlk olarak, Kayseri Eczacı Odası’nı ziyaret eden Büyükkılıç ve Yıldız, burada Kayseri Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Nuri Akın ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Akın ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Büyükkılıç, ramazan aylarını da tebrik etti.

Başkan Büyükkılıç, Tabip Odası’ndaki konuşmasında ''insan odaklı yaklaşım'' vurgusu yaparak, “Değerlerine bağlı, yerli ve milli anlayışın sahibi dostlarımız. Ben de bir tabip olarak eminim ki bundan sonraki süreçte daha güzel çalışmalar yaparız”. dedi.

Kentte sağlık turizminin gelişmesi amacıyla büyükşehir belediyesi olarak yaptıkları çalışmalardan bazıları olan Sağlık Turizmi Çalıştayı, USHAŞ ile iş birliği protokolü, Kayseri Sağlık Turizmi Web Sitesi gibi faaliyetlerden söz eden Başkan Büyükkılıç, “Amacımız Kayseri’de sağlık turizminin gelişmesi, dolayısıyla Kayseri’ye pozitif katkı sağlamak. İnşallah sağlık turizmi ile ilgili daha fazla çalışma yapacağız. Hep beraber mesafe aldık şehrimize ikinci bir tıp fakültesini kazandırdık.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı