WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Tanıtım tabelalarına verilen kamu zararı hakkında açıklama

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gaziakdemir-Sıcaksu Kentsel Dönüşüm parapetlerinde bulunan tanıtım tabelalarına sprey boya ile verilen zarara ilişkin açıklama yaptı.

Tanıtım tabelalarına verilen kamu zararı hakkında açıklama
Paylaş:

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada mevcut proje ve çalışmaları içeren Gaziakdemir-Sıcaksu Kentsel Dönüşüm parapetlerinde bulunan tanıtım tabelalarına İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Türkoğlu ve beraberindeki partililer tarafından sprey boya ile zarar verildiği öne sürüldü.

Gaziakdemir-Sıcaksu Kentsel Dönüşüm alanında bulunan, siyasi parti adı ve logosu bulunmayan, adaylıkla ilgili ifadelerin de yer almadığı tanıtım tabelalarının önünde basın açıklaması gerçekleştiren İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Türkoğlu ve beraberindeki partililerin tanıtım tabelalarının afişlerini yırttığı ve üzerine “kanunsuz, yasak, kanma” gibi sözler yazıldığı ileri sürülen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada “Şikayete konu afiş ve ilanlar, Belediye Başkanımızın mevcut faaliyet ve hizmet duyurularına ilişkin olup bunlarda hiçbir şekilde siyasi parti adı, logosu ve ‘belediye başkan adayı’ ifadesi yer almamaktadır. Bu ilanlar belediye başkanının halka hesap verme sorumluluğunun bir gereği olarak bizatihi mevzuat gereği yapılan kamusal tanıtımlardır.”

Açıklamada “Hukuk düzeninin, kendi yaptığını şikayet ederek dürüst davranmayanın bu hakkını korumaması gerektiğine inanıyoruz. Halkın hizmet ve faaliyetlerden bilgi edinmesini engelleyici provakatif eylemlerde bulunan İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Türkoğlu ve beraberindekileri kınıyor, mevcut sürecin yakın takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz.” denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.