WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Ersoy, Muğla’da turizm sektör temsilcileri ve STK’larla bir araya geldi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Muğla'nın Fethiye ilçesinde turizm sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları (STK) ile bir araya geldi.

Bakan Ersoy, Muğla’da turizm sektör temsilcileri ve STK’larla bir araya geldi
Paylaş:

Bakan Ersoy, Muğla'nın Fethiye ilçesinde turizm sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldiklerini belirterek, “Muğla'da kültür-turizm alanında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı anlattığımız buluşmada sektör temsilcilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın ihtiyaçları ile sorunlarını dinledik.” dedi.

Muğla’yı ve aslında turizmden hak ettiği aslan payını alması için Ege Bölgesi’ni çok ciddi bir aktör konumuna getirmenin, güçlü bir marka yapmanın çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Bakan Ersoy, “Buluşmamıza değerli fikirleriyle katkı veren saygıdeğer katılımcılara teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.