WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Adıyaman'da yaşlı kadın, 86 saat sonra enkazdan kurtarıldı

Adıyaman'da yaşlı kadın, 86 saat sonra enkazdan kurtarıldı
Paylaş:

ADIYAMAN (AA) - "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen Adıyaman'da yıkılan 6 katlı binanın enkazından yaşlı kadın, depremden 86 saat sonra kurtarıldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde Adıyaman merkezde bulunan 6 katlı Özlem Apartmanı enkazını kaldırma çalışmaları sürüyor.

JAK ekiplerinin desteğiyle yürütülen çalışmalarda enkaz altında kalan 73 yaşındaki Remziye Polat'a ulaşıldı.

Ekiplerin sağ çıkardığı yaşlı kadın, tekbirler eşliğinde sedyelere alınarak ambulansa taşındı. Polat, ambulanstaki müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.