BeeMe, popülerlik kazanarak gençlerin favori Sosyal Medya aplikasyonu haline gelmeye devam ediyor. BeeMe, kreatif, yetenekli, stil sahibi, sporcu, çılgın ve özgün bireyleri bir araya getiren, heyecan verici ve yenilikçi bir sosyal medya ve challenge aplikasyonu olarak dikkat çekiyor. Genç kullanıcılarına unutulmaz deneyimler sunan BeeMe, eğlence ve rekabetin buluştuğu bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Yeni nesil sosyal medya ve challenge aplikasyonu

BeeMe, kullanıcılarına benzersiz bir Sosyal Medya deneyimi sunmanın yanı sıra, markalar ve influencerlar için etkileşimli bir pazar yeri olma özelliği taşıyor. Aplikasyon, gençleri kreatif yönlerini sergilemeye teşvik ederek, çeşitli kategorilerde düzenlenen Challenge’lar aracılığıyla gençleri birbirleriyle yarışmaya davet ediyor.

Para ödüllü StyleAllStar Challenge

BeeMe'nin favori Challenge'ı StyleAllStar Challenge, her hafta düzenli olarak dereceye giren ilk 200 kişiye para ödülü sunuyor. Challenge'lar genelde 2-3 gün arası sürüyor ve Challenge bitiminde ödüller, dereceye giren kullanıcıların hesabına yatırılıyor. Bu Challenge’lar, gençleri daha fazla katılım ve yaratıcılık için teşvik ediyor.

Hibya Haber Ajansı