Başkan Yavaş, dünyadaki hiçbir ederin vatan için yapılan fedakarlığı karşılamayacağını belirterek, “Elbette aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin hakkını asla ödeyemeyiz” dedi.

Göreve gelir gelmez şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Yavaş, “Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde ilk kez bizim dönemimizde Şehit yakınları ve Gaziler Şube Müdürlüğü’nü kurarak sizlerin taleplerinizi doğrudan aldık. Hacı Bayram-ı Veli Camii yerleşkesinde ‘Gaziler Sosyal Tesisi’nin açılışını yaptık” açıklamasında bulundu.

Başkan Yavaş, "Elbette aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin hakkını asla ödeyemeyiz ama en azından bizlere düşen sizlerin yanında olmak, sizlere yol arkadaşı olmaktır." diyerek şunları kaydetti:

"Çünkü sizin evladınız bizim evladımız, sizin kardeşiniz bizim kardeşimizdir. Bu vesileyle, vatan için, kutlu bir mefkure için gözünü kırpmadan hayatını feda eden şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimizin kalan ömürlerinde sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini niyaz ediyorum.”

Hibya Haber Ajansı