Başkan Vahap Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Tuncer, internet gazeteciliğine önem verdiklerini ve tüm haberleri internet gazetecilerinden takip ettiğini söyledi. Göreve başlaması halinde yapacağı hizmetler hakkında da bilgi veren Tuncer, "Doğup büyüdüğüm Mezitli için büyük hayallerim var. Onları gerçekleştireceğim" dedi.

Tuncer, Cumhuriyet Halk Partisi mutfağından yetişerek 20 senedir aktif siyasetin içinde olduğunu, Mezitli'nin 40 mahallesini ve her birinin ne istediğini çok iyi bildiğini ve doğru olan her şeyin ve herkesin yanında olduğunu ve Mezitli'ye güzel şeyler yapacağını dile getirdi.

Tuncer'in vaatleri ise şöyle:

"Gençlik Merkezi, kıyıyı yürüyüş ve spor aktivite merkezi ile Tece'ye Yelken Kulübünü kurmak. Yenişehir sahil şeridi gibi 24 saat güvenle yürünecek, spor yapılacak ve kafeteryalar ile oturma yerleri yapmak."

Mezitli’de ki Suriyelilerle ilgili gazetecilerin sorusuna da değinen Tuncer, Vahap Seçer'in yaptığı gibi denetim ve projelerle Suriyelilerin başka bölgelere kayacağını söyledi. Ayrıca Tuncer, başkan seçilmesi halinde bölgesinde Suriyelilere ruhsat vermeyeceğini de açıkladı.

Hibya Haber Ajansı