Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi 21.hafta maçında DEPSAŞ Enerji Ampute Futbol Takımı, deplasmanda Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü’ne konuk oldu. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı. İkinci yarıda rakibine göre üstün bir oyun ortaya koyan DEPSAŞ Enerji Ampute Futbol Takımı, Umaru’nun 1 ve Sulambek’in 2 golüyle karşılaşmayı 3-1 kazandı. DEPSAŞ Enerji aldığı son galibiyetle puanını 23’e çıkarak 8. sıraya yükseldi.

“Lige tutunduk, üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz”

Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü müsabakasına ilişkin açıklamalarda bulunan DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Sportif Direktörü Mehmet İpek, rakip karşısında iyi bir oyunla galip geldiklerini belirtti. İpek, “Ligdeki çıkışımızı Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Takımı karşısında sürdürerek rakibimizi mağlup ettik. Son haftalardaki iyi oyunumuzu alt sıralardan uzaklaşarak taçlandırmaya devam ediyoruz. Ortaya konan oyundan ve alınan galibiyetten dolayı tüm oyuncularımızı kutluyorum. Lige tutunduk, bir sonraki aşamada ise üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

DEPSAŞ Enerji Ampute Futbol Spor Kulübü, 22. hafta maçında TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelli Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile Şanlıurfa’da karşılaşacak.