Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten, yeni İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasının hayırlı olmasını dileyerek, “Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ilçem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bizim elimiz, kolumuz büyükşehir. Derbent için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, “İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün üreticimize daha rahat ortamda etkin ve verimli bir şekilde hizmet vermesi amacıyla yeni hizmet binasını hayata geçirdik. Yeni hizmet binamız Derbentli üreticimize önemli katkı sağlayacak. Güncel bedelle 15 milyon 300 bin liraya mal olan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binamız hayırlı, mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer de günümüz dünyasında tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan haline geldiğine dikkati çekerek, “Dolayısıyla bizler, tarım alanlarımızı, hayvan varlıklarımızı gelişmiş teknolojiyle birleştirerek, bunu en yüksek noktaya taşımak zorundayız. Bununla ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı’mızın çiftçilerimiz ile hayvan işletmelerimize yönelik çok önemli destekleri, projeleri ve yardımları var.” değerlendirmesinde bulundu.

Hibya Haber Ajansı