Roca, ağustos ve ekim aylarında Barselona’da gerçekleşecek olan 37. America's Cup'ın Youth & Puig Women's kategorisinde yarışacak olan Alinghi Red Bull Racing'in resmi sponsorluğunu üstlendi.

37. America's Cup'ta yarışacak olan Alinghi Red Bull Racing sponsorluğu kapsamında sürdürülebilirliğe katkı sağlarken, kadın sporcuları ve yeni nesil yelkencilerin gelişimine de destek veriyor.

Alinghi Red Bull Racing genel merkezi Roca’nın yeni nesil teknolojileri ile yenilendi

İş birliği çerçevesinde Barselona Port Vell'de yer alan Alinghi Red Bull Racing Genel Merkezi’ni son teknolojiye sahip banyo ürünleriyle yenileyen Roca, akıllı banyo ürünlerinin gerçek zamanlı kontrolünü sağlayan dijital platformu Roca Connect sistemine sahip akıllı klozetler, armatürler ve duşlarla akıllı bir banyo sistemi oluşturdu.

“Etkinliğin başarısına katkıda bulunmaktan heyecan duyuyoruz”

Roca Grup Kurumsal Pazarlama ve Tasarım Direktörü Marc Viardot, işbirliğine ilişkin yaptığı açıklamada “Roca olarak, Barselona'nın America's Cup'ın 37. edisyonuna ev sahipliği yapmaktan gurur ve bu önemli etkinliğin başarısına katkıda bulunmaktan heyecan duyuyoruz. Alinghi Red Bull Racing ile yaptığımız iş birliği, America's Cup'ın etkisi ve prestiji üzerinden daha sürdürülebilir bir gelecek için güçlerimizi birleştirmenin önemini vurguluyor." dedi.

Hibya Haber Ajansı