Rakipler bu hizmet için ücret alırken, Bybit'in çekici sıfır ücret yaklaşımı, P2P platformundaki tüm fiyat işlem çiftleri için geçerli olup, tüccarları hiçbir maliyet olmadan işlemlere katılmaya davet ediyor. İster mevcut reklamlara cevap veren alıcılar, ister yeni ticaret fırsatları yaratan yaratıcılar olsun, Bybit, mali arayışlarının işlem giderleri nedeniyle sekteye uğramamasını sağlar.

Bybit, güvenliğe ve müşteri memnuniyetine olan bağlılığını yüzde 99,99'luk müthiş bir dolandırıcılıkla mücadele sicili ile güçlendiriyor. Platform, sürekli sistem ince ayarı, sıkı risk kontrol önlemleri ve 24 saat destek yoluyla güvenliğe öncelik vererek küresel topluluğu için güvenilir bir ticaret ortamını teşvik ediyor.

Bybit'in hem mobil hem de web platformlarındaki kullanıcı dostu arayüzü, 570'in üzerinde ödeme yöntemi ve 60'ın üzerinde yerel para birimiyle kripto para alım satım kolaylığı sunuyor. Üç aşamalı ticaret süreci verimlilik için tasarlanmıştır.

Bybit'in P2P platformu şeffaflık ve kolektif güven temelleri üzerine inşa edilmiştir. Yatırımcılar, görüşlere değer verilen ve her işlemin netlik ve adaletle yürütüldüğü canlı bir topluluğa davet edilir.

Hibya Haber Ajansı