Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, törende Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Güneysınır’a kazandırılan tüm işlerin hükümetin, bakanların, milletvekillerinin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın desteğiyle olduğunu vurgulayarak teşekkürlerini iletti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu ise “Belediye Başkanı Ahmet Demir beyle uyum içerisinde çalıştık, bundan sonra da inşallah bir beş yıl daha uyum içerisinde artan bir şekilde hizmetlere devam edeceğiz. 2 bin 100 metrekareden oluşan bu pazar yeri 27 milyon 900 bin liraya mal oldu. İnşallah hayırlı alışverişlere vesile olsun” dedi.

 

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız da bugüne kadar verdikleri büyük destekten dolayı tüm Güneysınırlılara teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız gerçekten Türkiye’mizde Konya Modeli Belediyeciliği marka haline getiren bir isim. İnşallah 31 Mart’ta AK Partimizin ve Cumhur İttifakımızın başarılarıyla bir bayram yaşayacağız. Bir de inşallah Ramazan’ın sonunda hayırla, huzurla erişeceğimiz Ramazan Bayramı’nı hep birlikte coşkuyla kutlamak istiyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Hibya Haber Ajansı