Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, iftar buluşmasına katılımı için Mustafa Varank’a ve tüm Akşehirlilere teşekkür etti.

“Bizler burada birlik beraberlik içerisinde iftarımızı eda ederken maalesef başta Gazze olmak üzere Müslüman coğrafyasında acı ve zulüm var” diyen Başkan Altay, “Bu vesileyle Gazze’deki kardeşlerimiz için de dua etmeyi ihmal etmeyelim. Rabbim onları da bir an önce refaha kavuştursun diye dua ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduk” ifadelerini kullandı.

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ise yapılan her işin gönülden yapılması gerektiğini vurgulayarak şunları kaydetti:

“Bizim belediye başkanlarımız işlerini o kadar güzel o kadar gönülden yapıyor ki böyle gönül sofraları inşa edebiliyorlar. Bu sofranın bereketinden istifade edebilmek için her bir hemşehrimizi, bu ilçenin bu şehrin değeri olan her bir vatandaşımızı bir sofrada buluşturabiliyorlar. Bu herkesin harcı değil. Bizim başkanlarımız hemşehrileriyle kurduğu bağ sayesinde işte bu gönül sofralarını hınca hınç doldurabiliyor. Bu iftar sofrasının hazırlanmasında emeği geçen Uğur İbrahim Altay Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.”

Hibya Haber Ajansı