Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınekin’e kazandırılacak Şehir Konağı’nın temeli atıldı.

Programa Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın yanı sıra AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere, AK Parti Altınekin İlçe Başkanı Mustafa Ersoy ve MHP Altınekin İlçe Başkanı Kamil Temel de katıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, törende yaptığı konuşmada Altınekin ile ilgili yapılması gereken bir hizmet olması durumunda her zaman heyecan duyduğunu ifade etti.

Altınekin’e ihtiyaç duyulan her alanda hizmet etmeye devam etmek istediklerini vurgulayan Bakan Koca, “Altınekin için güç birliği yapalım, bir ve beraber olalım, Altınekin için diri olalım, Altınekin için güç birliği ile hizmette ve hedefte birleşelim.” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise Altınekin’e verdikleri Şehir Konağı sözünü yerine getirmek için yoğun bir gayret gösterdiklerine değinerek, “Şimdi elhamdülillah çok hızlı yükseliyor. İçinde yüzme havuzunun, meslek edindirme kurslarımızın olacağı yaklaşık 90 milyon lira bedelle Şehir Konağımızı Altınekin’e kazandırmış oluyoruz. Hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Altınekin Şehir Konağı’nın temeli dualarla yapıldı.

Hibya Haber Ajansı