Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yerel seçim atmosferi hareketlenmeye devam ediyor. Anavatan Partisi'nin Karaköprü Belediye Başkan adayı Abdulkadir Baş, seçimlere sayılı günler kala partisinden ve adaylığından istifa ederek Ak Parti'ye katıldı. Bu hamle, seçim dinamiklerine yeni bir boyut kazandırdı ve Karaköprü'de siyasi kartların yeniden karışmasına neden oldu.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sosyal medya hesabından Abdulkadir Baş'ın istifasını duyurdu ve Ak Parti'ye katılımını memnuniyetle karşıladı.

 

Baydilli, paylaşımında Abdulkadir Baş'a Ak Parti rozetini takan ismin Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar olduğunu belirtti.

 

Başkan Baydilli, yaptığı açıklamada, "Ailemize hoş geldiniz. Anavatan Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Baş, partisinden ve adaylığından istifa ederek bizlere desteklerini sundular. Abdulkadir Baş'a AK Parti rozetini Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Mahmut Kaçar taktı. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz... Karaköprü için durmak yok, yola devam!" ifadelerine yer verdi