ANKARA (AA) - Aytemiz, "Asrın felaketi" olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası kesintisiz akaryakıt tedariki için tüm araç ve imkanlarını seferber etti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, akaryakıt sektörünün önde gelen ve yüzde yüz yerli markası Aytemiz, bölgedeki 100'ün üzerindeki aktif istasyonuyla hizmet sunmaya devam ediyor.

Şirketin, arama kurtarma ekipleri başta olmak üzere ambulans, iş makinesi, kamu araçları ve bölgedeki vatandaşlara hizmet vermek için çalışmalarına aralıksız devam ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tüm araçlarımızın, akaryakıt sevkiyatı için hareket halinde yollarda olduğunu bilmenizi isteriz. Ayrıca kamu kurumları ile koordineli çalışarak bölge halkının ısınma, aydınlatma gibi diğer ihtiyaçlarına yönelik yakıt ikmalini de önceliklendirliyor, ihtiyaç listelerini yakından takip ediyoruz. Deprem bölgesindeki 100'ün üzerindeki istasyonumuzla tüm vatandaşlarımızın yanındayız. "

Bölgede aktif olarak hizmet veren Aytemiz akaryakıt istasyonlarının listesine, web sitesinden, sosyal medya hesaplarından ve "Aytemiz Vaay mobil" uygulaması üzerinden ulaşılabilir.