Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi’nde yüzlerce vatandaşla buluştu. Güne Dikkaldırım esnaf ziyareti ile başlayan Aktaş, ardından Hüdavendigar Kapalı Pazar Alanı ve Hanlar Bölgesi alanlarını gezerek esnafla sohbet etti. 

Düzenlenen nokta mitinginde meydan coşkuyla dolarken, Bursalı vatandaşlar ise Başkan Aktaş’ı sloganlarla ve alkışlarla destek oldu.

Alinur Aktaş, Bursa’nın her sokağında, caddesinde Cumhur İttifakı bayrağını en tepeye dikeceklerini söyledi. Gittikleri her bölgede depremi hatırlatan Başkan Aktaş, her ilçede olduğu gibi Soğanlı Mahallesi’nde de kentsel dönüşümleri hayat geçirdiklerini ifade etti. 

Soğanlı Mahallesi için birçok projeyi Osmangazi Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirildiğini hatırlatan Başkan Aktaş, ''Birileri yeni projeler anlatırken biz o projeleri çoktan icraate geçirdik. Bu şehir de dokunmadığımız cadde, mahalle, sokak yok. Bize yeni projeler, yeni fikirler lazım. Bizim derdimiz,  heyecanımız var. Bursa’nın her yerine biz hizmet ederiz, bizi kimse deviremez, bilmiyorlar ki bu kadrolar birbirine inanmış o yüzden, 31 Mart akşamı bayrağımızı en tepeye dikiyoruz inşallah.'’ dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Aktaş’ın yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Kestel Belediye Başkan Adayı Ferhat Erol ve protokol üyeleri, Kestel’in Gözede ve Ümitalan mahallesi sakinleriyle bir araya gelip, yeni dönem projelerini anlattı. Başkan Aktaş son olarak Barakfakih Mahallesi vatandaşlarıyla sahur programında bir araya geldi.

Hibya Haber Ajansı