AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada “Başkan adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay’a her türlü desteği veriyor ve arkasında durduğumu ifade ediyorum” dedi.

Uluçay, “Bu şehre eğer bir eli değecekse, terör örgütünün siyasi destekçilerinin elini sıkanların değil, milletin ta kendisinin elini sıkan bir el değecektir” sözlerine yer verdi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, kadınlara ve dezavantajlı kesimlere yönelik hazırlanan bütün projeleri Bakan Göktaş ile birlikte hazırlandığına dikkat çekerek, "Hükümetimizle uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. ‘Kadın eli değecek’ cümlesini slogan olarak değil, fiili olarak gerçekleştireceğiz. Bizler bu kadim şehri ayrı gayrı değil, bir bütün olarak alıyoruz. Bu şehre eğer bir eli değecekse burada terör örgütünün siyasi destekçilerinin elini sıkan bir el ya da, erkeklerim birbiriyle evlendirmeyi destekleyenlerin elini sıkanlar değil, milletin ta kendisinin elini sıkan bir kadın el değecektir. Bizim şehrimiz kadim bir kültüre sahiptir Bizim inancımızda bir işte kadınlarımız dokunduğu zaman hoşgörü gelir, samimiyet gelir, kavga gürültü değil ayrıştırma hiç değil, bereket gelir” ifadesini kullandı.

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın arkasında durduğunu ifade eden Bakan Göktaş, "Ben bu ülkenin bir bakanı olarak kendisine her türlü desteği veriyor ve arkasında durduğumu ifade ediyorum. Bugün yerini incelediğimiz huzurevi inşaat alanı da bunun bir parçasıdır. Şehrimiz huzuru, sükuneti ve mutluluğu en güzel bir şekilde yaşayan şehirlerin başında geliyor. Ancak bir yerde ölçü yoksa kavga vardır, gürültü vardır.  O yüzden bizler hakkaniyetli bir şekilde çalışarak şehrimize yeni kazanımları sağlamanın gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı