Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmaları kapsamında Bingöl’de miting düzenledi.

Erbakan konuşmasında,  "Diyorlar ki efendim Yeniden Partisi bize kaybettiriyor. Ya size biz kaybettirmiyoruz, size kaybettiren İsrail’le ticarete devam etmeniz. Size kaybettiren 22 yıldır borç faiz zam vergi ekonomisidir. Size kaybettiren emekli asgari ücretle dar gelirliyi içine düşürdüğünüz durumdur. Size kaybettiren 22 senedir uyguladığınız belediyecilik anlayışınızdır.’ dedi.

"Bu bölgede işsizlik olmasın, açlık olmasın, yoksulluk, fakirlik olmasın diye kollarımızı sıvayacağız ve aynen Erbakan hocamız gibi bu bölgeye, bu bölge insanına hizmetkar olacağız" diyen Erbakan, Bingöl’ün genel seçimlerde yüzde 11’e yakın oy aldığını belirterek bu seçimde de yine alacağı yüksek oy ile belediye başkanlığını kazanacağını söyledi.

AK Parti’ye kaybettirmeye yönelik hareket ettiklerine dair iddialara yanıt veren Erbakan şöyle konuştu:

"Diyorlar ki efendim Yeniden Partisi bize kaybettiriyor. Ya size biz kaybettiremiyoruz, size kaybettiren İsrail’le ticarete devam etmeniz. Size kaybettiren 22 yıldır borç faiz zam vergi ekonomisidir. Size kaybettiren emekli asgari ücretle dar gelirliyi içine düşürdüğünüz durumdur. Size kaybettiren 22 senedir uyguladığınız belediyecilik anlayışınızdır. Biz size kaybettirmiyoruz.  Siz bu yanlışlardan dönmediğiniz için milletimiz Yeniden Refah’a koşuyor ve Yeniden Refah inşallah gümbür gümbür iktidara doğru yürüyor."

 

 

Hibya Haber Ajansı