Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, seçimlere az bir süre kaldığına dikkati çekerek, “Zafer Partisi Genel Merkez heyeti olarak, Türkiye'yi ilçe ilçe gezmeye devam ediyoruz. Gittiğimiz her yerde Zafer Partisi’nin nasıl yükseldiğini, Türk halkının desteğini nasıl güçlü bir şekilde aldığını memnuniyetle görüyoruz.” dedi.

Zafer Partisi’nin Türk milletinin gerçek taleplerini siyasete taşıyan bir parti olduğunu söyleyen Özdağ, “Türk milleti ülkesinin işgal edilmesini istemiyor. Ülkesine iktidar tarafından sorumsuzca sokulan 13 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmesini istiyor. Türkiye'nin Türk milletinin vatanı olduğunu, dünyanın lunaparkı olmadığını düşünüyor. Türk milleti artık sığınmacılar için yılda 11 milyar dolar harcamak istemiyor. Rızkını diğer uluslarla paylaşmak istemiyor haklı olarak.” diye konuştu.

Özdağ, Denizli Belediyesi’nin uyuşturucuya karşı büyük bir mücadele başlatacağını dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

“Denizli'yi uyuşturucunun pençesinden kurtarmak için Denizli’de gençlikle uyuşturucu arasında spor duvarını öreceğiz. Denizli’nin her mahallesinde basketbol, futbol sahası, voleybol sahası, kapalı spor alanları yapacağız. Atanamayan genç öğretmen kardeşlerimizi belediyede istihdam edeceğiz. Böylece Denizli gençliği aktif sporla uğraşacak ve uyuşturucu torbacılarının etki alanın dışına çıkacak.”

Hibya Haber Ajansı