Önemli açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Biz sadece hizmeti biliriz. Hizmet belediyeciliğini biliriz. Bu manada çok şükür tecrübemiz, birikimimiz, samimiyetimiz, şehrimize olan sevdamız var” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Tesisleri’nde gerçekleşen nezaket ziyaretinde Başkan Büyükkılıç’a, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı İbrahim Özçekiç de eşlik etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kösedağ ve kentte görev yapan yerel ve yaygın basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini özveriyle yerine getiren basın mensuplarına teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gazetecilerin Ramazan ayını tebrik ederek, “Ülkemizde ve Kayseri’de seçim çalışmaları çok seviyeli bir şekilde devam ediyor. Bu süreç içerisinde sizlerin göstermiş olduğu şehrimize yakışır, seviyeli, birbirimizin kadir kıymetini bile anlayış içerisinde çalışmalar yaptığınız için teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı