AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, mitingde seçime günler kaldığını hatırlatarak, “Tam 80 gündür gece gündüz demeden İstanbulumuzun her ilçesine, her mahallesine, her köşesine ulaşma gayretinde olduk” dedi.

“Teşkilatımızın bütün kademeleriyle, bütün bileşenleri ile İstanbul’u cadde cadde, sokak sokak, kapı kapı dolaştık. Derdimizi, Davamızı, adayımızı, projelerimizi zihinlere nakşettik” diyen Kabaktepe, “Neden yeniden İstanbul neden yeniden AK Parti dediğimizi, neden  sadece İstanbul, neden Şimdi İstanbul  dediğimizi bıkmadan, usanmadan bütün İstanbullulara anlattık. Ve gördük ki İstanbul ehliyetsiz, liyakatsiz yönetimden bıkmış…İstanbul; CHP’li yarı zamanlı İBB Başkanından usanmış…İş bilmemezlikten, makam hırsından, ihtirastan illallah etmiş…  Ama Artık vakit tamam…Gözbebeğimiz bu şehir, verilmeyen sözlerden 31 Mart’ta kurtuluyor” ifadelerini kullandı.

Kabaktepe “Herkes görecek Biz kazanacağız” diyerek, “Çünkü İstanbul’un kaybedecek bir 5 yılı daha yok. İstanbul bütün varlığıyla AK Kadroları, AK Partili ehil ve emin elleri bekliyor. İşte bunun için kazanacağız! Hep birlikte kazanacağız. Biz kazanınca İstanbul kazanacak… Biz kazanınca 15 milyon İstanbullu kazanacak… Biz kazanınca; Çatalca, Beyoğlu, Kadıköy, Tuzla… 39 ilçemizin tamamı kazanacak. İstanbulluların sorunsuz ulaşıma, devasa yatırımlara hasılı Muradına kavuşacağı tarihi bir seçim olacaktır” vurgusunu yapan Kabaktepe, “Sizlere olan inancım ve sizlerden aldığım güç ve destek ile bir kez daha ilan ediyorum. Şehr-i İstanbul’a hizmet etmek için geliyoruz” diye konuştu.

Vatandaşlardan partisi için oy da isteyen Kabaktepe sözlerini şu cümlelerle noktaladı:

“Şimdi sizlerden söz istiyorum. Kalan 7 günde, en az 7 kişiye ulaşıp, Murat Kurum başkanımıza oy vermesi için ikna etmeye var mısınız?  Kalan 7 günde,İstanbul’un bütün ilçelerini kazanmaya, bulunduğumuz ilçede en yüksek oyu almak için gayret sarf etmeye var mısınız? Kalan 7 günde, gece gündüz demeden koşturmaya; durmadan, yorulmadan, var gücümüzle çalışmaya var mısınız? Öyleyse; 31 Mart zaferimiz şimdiden hayırlı olsun. Allah gayretlerinize bereket ihsan buyursun. 31 Mart gecesi saraçhane de buluşmak üzere Allah’a emanet olunuz.”

 

Hibya Haber Ajansı