Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sarıoğlan’da vatandaşlara hitap ederek, “Biz hizmet ve eser belediyeciliği diyoruz, gece, gündüz demeden çalışırız” dedi.

Eser ve hizmet belediyeciliği yaptıklarını belirten Başkan Büyükkılıç, “Ne gerekiyorsa, yaptık, yaparız. Herkesin özlemle beklediği doğalgazımız Çiftlik’imize gelmiş, ana caddemizi nasıl yaptıysak, ara yolları da çiçek gibi yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Allah’ın izniyle hizmete devam diyeceğiz. Biz hizmet ve eser belediyeciliği diyoruz, gece, gündüz demeden çalışırız. Biz ayrıştırmayız, ötekileştirmeyiz, her birini bağrına basarız” diye konuştu.

“Üretenin hizmetkarıyım, üreteni sırtımda taşırım”

Başkan Büyükkılıç, üretenin hizmetkarı olacağının altını çizerek, “Sarıoğlan’ımızın tüm beldelerini, mahallelerini bağrına basıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem gaz gelmeyen yerlere gazlarımızı getirmeye devam edeceğiz, planlarımız devam ediyor. Belediyecilik bizim işimiz, tecrübe burada, ustalık dönemi Memduh başkanda, öyleyse, el ele, gönül gönle Kayseri’mizi ihya edeceğiz, taşramızı da asla ihmal etmeyeceğiz. Üretenin hizmetkarıyım, üreteni sırtımda taşırım, gerek hayvancılık gerek tarım konusunda ne gerekiyorsa destek veririz” ifadelerini kullandı.

  

Hibya Haber Ajansı