Ramazan ayının bereketi ve paylaşma ruhuyla Şanlıurfa Günyüzü Derneği, İdlib'de kampta yaşayan 330 ailenin ihtiyaçlarını karşıladı. Gıda, giyim ve temizlik malzemelerinden oluşan yardımlar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılarak Ramazan sevinci paylaşıldı.

Günyüzü Derneği Başkanı Veysel Toprak yaptığı açıklamada, şu anda İdlib'e yardımların gönderildiğini ve Gazze'de yaşayan ihtiyaç sahipleri için de un ve gıda yardımı kampanyası başlatıldığını belirtti. Hedeflerinin 1001 gıda ve 1001 torba un olduğunu belirten Toprak, yardımların Mısır'ın Refah sınır kapısından ulaştırılacağını yardım yapmak isteyen hayır sahiplerinin 0 530 252 50 08 ve 0544 560 06 10 telefon numarasından kendilerine ulaşabileceğini bu vesileyle tüm bağışçılara teşekkür ettiğini belirtti.

İdlib'e yapılan yardımlar, Günyüzü Derneği çalışanı Halil Toprak ve ekibi tarafından titizlikle dağıtıldı. Yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması ve Ramazan ayının sevincinin paylaşılması, bölgede yaşayan insanlar için büyük bir moral kaynağı oldu.

Günyüzü Derneği'nin bu anlamlı yardım kampanyası, ihtiyaç sahiplerine umut ışığı olurken, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu da en güzel şekilde yansıtmış oldu.