Yeni stratejik ortaklığımızda, siber güvenliğin geleceğini yeniden tanımlamak için güçlerimizi birleştiriyoruz. Nevis'in lider CIAM çözümlerini Venhancer'ın uzmanlığıyla birleştirerek yeni güvenlik, kullanılabilirlik ve veri koruma standartları belirliyoruz.

Nevis Satış Direktörü Adnan Garip ve Venhancer Genel Müdür Yardımcısı Bülent Okta tarafından yapılan açıklamada bu ortaklık şu şekilde duyuruldu. 'Amacımız sadece şirketlerin en son teknolojilere erişimini sağlamak değil, aynı zamanda bunları etkin bir şekilde kullanmalarını sağlamak ve böylece pazardaki konumlarını güçlendirmektir. Bizimle birlikte dijital inovasyonun bir sonraki seviyesini keşfedin ve belirleyici bir rekabet avantajı elde edin.

Nevis hakkında

Nevis, günümüzün dijital dünyası için güvenlik çözümleri geliştirmektedir: portföy, kullanımı sezgisel olan ve kullanıcı verilerini en iyi şekilde koruyan şifresiz girişleri içermektedir. Nevis, İsviçre'de Müşteri Kimliği ve Erişim Yönetimi alanında pazar lideridir ve tüm e-bankacılık işlemlerinin yüzde 80'inden fazlasını güvence altına almaktadır. Dünya çapında, kamu yetkililerinin yanı sıra önde gelen hizmet ve sanayi şirketleri Nevis'in çözümlerine güvenmektedir. Kimlik doğrulama uzmanının İsviçre, Almanya, Birleşik Krallık ve Macaristan'da ofisleri merkezleri bulunmaktadır.

Venhancer hakkında

Venhancer Bilişim ve Danışmanlık, kurumların teknoloji ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde sağlamak üzere 2021 yılında kurulmuş bir teknoloji hizmeti şirketidir.  Hem yeni girişimler hem de köklü kurumlar için ihtiyaçlarına özel yazılım geliştirme, hazır yazılım çözümleri, analitik, veri yönetimi, uygulama ve sistem desteği, topoloji, altyapı, teknik kaynak alımı ve teknik dış kaynak kullanımı gibi geniş bir yelpazede teknoloji hizmeti sunar.

Venhancer Bilişim ve Danışmanlık, kurumların teknoloji ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde sağlamak üzere 2021 yılında kurulmuş bütünleşik çözümler sunan bir teknoloji şirketidir.  Hem yeni girişimler hem de köklü kurumlar için ihtiyaçlarına özel Yazılım Geliştirme, İş Çözümleri, SAP, E-Ticaret, Kurumsal Bulut, Siber Güvenlik, Büyük Veri ve Analitik ve teknik dış kaynak sağlama gibi geniş bir yelpazede hizmetler sunar.

Hibya Haber Ajansı