Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, yayımladığı mesajda “Cesaretin, dürüstlüğün, vatanseverliğin sembolü, milletini yürekten seven bir siyasetçi, Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimizi hasretle, rahmetle yad ediyoruz. Makamı ali olsun.” ifadesine yer verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın mesajı şu şekilde:

“Siyasi hayatı boyunca milli iradenin yanında duran, yüreği daima ülkesi ve milleti için çarpan kıymetli dava adamı Muhsin Yazıcıoğlu’nu şehadetinin 15. yılında saygı ve rahmetle yad ediyorum. Mekanı cennet olsun.”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yayımladığı mesajda “Cesaretin, davaya ve bayrağa bağlılığın, vatanseverliğin sembolü; Anadolu’nun yetiştirdiği yiğit evladı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu şehadetinin 15. yıl dönümünde rahmetle, özlemle ve saygıyla yad ediyorum.” ifadesini kullandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nim yayımladığı mesaj şöyle:

“Davası ve ülkesi uğruna nice çileler çekmiş, vatan ve millet aşığı, Büyük Birlik Partisi kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmetle yad ediyorum. Mekanı cennet olsun.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, mesajında “Vatan ve millet sevdalısı, Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu vefatının sene-i devriyesinde rahmetle yad ediyorum.” ifadesine yer verdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, mesajında şunları kaydetti:

“Vatan ve millet sevdasıyla Türk siyasetinde önemli iz bırakan, Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefat yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.”

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’un mesajı şu şekilde:

“Bu ülkeyi ve insanını çok seven, hayatını büyük Türkiye ülküsüne adayan, zor zamanların adamı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu ebediyete irtihalinin 15’inci yıl dönümünde rahmet ve özlemle anıyorum.”

Hibya Haber Ajansı