Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Başkenti ilçe ilçe gezmeye devam ediyor. Mansur Yavaş, CHP Nallıhan Belediye Başkan Adayı Ertunç Güngör ile birlikte Alparslan Türkeş Parkı’nda vatandaşlarla buluştu. 

Yavaş, burada yaptığı konuşmada, "Belli ki 1 Nisan'dan sonra heybede büyük zamlar bizi bekliyor. Ama büyük zamlar onların kendi iş adamlarına değil, maalesef esnafa, memura ve dar gelirliye yüklenecek. Öyle anlaşılıyor. Bunu da önlemenin en büyük yolu işte sandıkta bu müdahaleyi gösterip yanlış yaptıklarını göstermekten başka çare yok. Yoksa nasıl olsa oy veriyorlar diye gene dar gelirlinin sabit gelirinin üstüne yüklenecek." ifadelerine yer verdi.

Nallıhan’da gençlere işe alınmalarına yönelik mesajlar çekildiğini açıklayan Yavaş, “Peki seçimlere bir hafta kala mı? Bu gençleri seçime bir hafta kala mı işe alacaksınız? Siz Nallıhan'ın gençlerini aptal mı sanıyorsunuz? Bugüne kadar iktidarda olduğunuz halde ellerinden tutmadınız. Kendi çocuklarınızı bir şekilde devlet dairelerini alıp en son seçimde mülakatı kaldıracağım demenize rağmen kaldırmadınız. Şimdi Nallıhan'ın gençlerini balık avlar gibi mi avlayacaksınız? Onlar sandıkta cevabını verecekler” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı